Täyshoitopalvelu

Hevoset ruokitaan laadukkailla korsirehuilla 4 kertaa päivässä (säilö- tai kuivaheinä). Heinämäärää ei ole rajoitettu, vaan jokainen saa heinää tarpeensa mukaan. Tänä satokautena korsirehun tavallista korkeammat sokeripitoisuudet on huomioitu lisäämällä ruokintaan myös matalasokerista Goldengrass timotei-raiheinää. Myös päivä- ja iltaheinäverkot täytetään tallin puolesta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokaisella oma nimikkotarhansa, jossa mahdollisuus ulkoilla kevät-kesä-syyskaudella puoli- tai kokopäiväisesti. Talvikautena tarha-aikamme on 6 tuntia. Kesällä hevosilla on tarhauksen lisäksi laidunmahdollisuus joko yksin tai pienryhmissä.

Meillä opettaa niin koulu-, este- kuin istuntavalmentajiakin ja omaamme myös hyvän estekaluston.

Tallimme täyttää kaikki uusimmat EU-standardit ja on varustettu myös asianmukaisin tallentavin turvakameroin sekä palohälyttimin. Talli on täysilmastoitu. Asiakashevosten käytössä on Bemer-matto sekä solarium.

Täyshoidon vuokra:

Päätalli: 820 eur/kk (sis.alv.) + heinämaksu

Karsina 2 hevosen pihatallissa:  770 eur/kk (sis.alv) + heinämaksu

Pihatalleissa lämpövastuksin varustetut juoma-automaatit sekä poistoilmapuhaltimet. Viihtyisät pihatallit muodostavat 8 hevosen oman yhteisön, jossa hevosilla on välitön näköyhteys toisiinsa avattavien puoliovien kautta.